top of page

Wat mensen zeggen

Ervaringen

Ervaren wie je bent en wie je bent in het contact met de ander. Samen meer jezelf. Deze pagina is toegewijd aan wat mensen met wie ik heb mogen werken, uit de sessies hebben gehaald en nu meenemen in het dagelijks leven.

Haptonomie Beek

Roland

"Ellis is een fijn persoon om mee te werken en heeft mij laten ervaren hoe ik in elkaar zit en hoe ik reageer op anderen. Het contact met Ellis voelde heel vertrouwd. Door gerichte oefeningen kwam ik snel tot nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld de ontdekking dat ik heel goed kan voelen, terwijl ik dacht dat ik juist niet goed bij mijn gevoel kon komen. Door de haptotherapie heb ik eindelijk de stap gewaagd mijn baan op te zeggen om helemaal iets anders te gaan doen! Ik heb de balans teruggevonden in er voor mijzelf en voor de ander te zijn."

Mariska

"Een tijdje terug ben ik in contact gekomen met Ellis. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik in aanraking kwam met een haptotherapeut. Achteraf was ik er toen nog niet klaar voor om een traject aan te gaan, nu wel. Ik herkende gevoelens en kon deze gevoelens niet goed plaatsen, waardoor ik het wegwuifde. Door de gesprekken, het oefenen en ervaren ben ik beter in balans gekomen en gegroeid als mens. Ellis heeft mij laten voelen en ervaren dat alles er mag zijn, zonder (waarde)oordeel. Ik vind Ellis een krachtig persoon waarin ze jou als mens ziet met al je talenten. Dank Ellis voor het waardevolle traject."

Haptonomie Beek

Linda

"Vanaf het eerste moment dat ik jou zag, voelde ik jouw openheid en liefdevolle karakter. Jij laat jezelf zien zoals je bent en je bent eerlijk. Ik hoef mij niet af te vragen wat jij denkt of vindt, want dat kun jij vanuit jezelf vertellen. Ik vind jou een professionele haptotherapeut, met veel kennis in de zorg (gehandicaptenzorg en GGZ). Door jouw persoonlijkheid, kennis en persoonlijke
benadering in het contact heb ik veel vertrouwen in jou als therapeut en mens. Het blijven uitwisselen van expertises en mensgerichte visies zou ik dan ook graag met jou doen. Ik zie je graag Ellis en bedankt voor je warmhartige verbinding".

Ramona

"Ik heb Ellis ervaren als een zeer fijne en lieve haptotherapeut. Er hing direct een hele ontspannen sfeer! Ik kon mezelf zijn en open en eerlijk over alles praten.

Door vervelende dingen die er gebeurd zijn in mijn leven zit ik erg veel in mijn hoofd waardoor ik veel hoofdpijn heb. Door de haptotherapie heb ik geleerd om beter te voelen en minder in mijn hoofd te gaan zitten.
Ik heb geleerd om te zeggen wat ik voel en denk naar een ander toe. Door verschillende oefeningen heb ik geleerd om meer voor mezelf te kiezen en zelf het initiatief te nemen zonder dat ik me bezwaard voel naar een ander."

Tropical Leaves
bottom of page